Dit virtuelle showroom

Hjemmesider

En god hjemmeside afspejler jeres værdier, fortæller virksomhedens historie og giver andre lyst til at kontakte jer.

Husk samtidig på, at hjemmesideprogrammet naturligvis ikke er ansvarlig for selve driften, for synligheden, for døde links, kommaer, overskrifter, stavefejl eller andre fejl.

Kontakt os

Vores speciale

Call to action med effektiv kommunikation

Vi bygger de store, komplekse hjemmesider, og vi bygger de små, simple billboards. Koden er kommunikation og handling.

Vi er især gode til detaljerne; de der små irriterende, grammatiske firnurligheder, der er en gåde for mange af os, men ikke desto mindre en bydende nødvendighed for, at I fremstår toptunede og professionelle.

Vi kan stå for driften, udarbejde nyheder eller opdatere. Det er op til jer.

Se et uddrag af muligheder herunder på hjemmesider, vi enten har bygget eller administrerer.

DU - OS - VI ?

Vi kan opdatere, udvikle, drive og optimere jeres hjemmeside løbende, så den hele tiden er på beatet og synkroniseret med de seneste opdateringer.

Vi er her for jer, og det er jeres tid, jeres talent og interesse, der afgør, hvordan vi samarbejder. Vi er der, hvor I har brug for os.

Vi støvsuger FOR stavefejl

De fleste af os har stiftet indgående bekendskab med fagene dansk og engelsk i vores skoletid. Vi har tærsket verber og gennemgået retorik og syntaks. Vi burde være verdensmestre.  

Måske er det derfor, man så tit ser kommaer og punktummer strøet tilfældigt ud over en hjemmeside. Man ser også stavefejl, dobbeltanslag, gentagelser, dårlige engelske oversættelser eller forkert brug af ord.

Uanset, hvad årsagen er, så fremmer det ikke det professionelle udtryk eller styrker jeres ekspertstatus på.

Cookies koster kassen

De er små, de er irriterende, og de kræver bannere. I giver dem gratis væk, men I skal vide, hvem I giver dem til, og de glade modtagere skal have muligheden for at sige nej tak.

Der SKAL bare være styr på, hvad der opsamles, lagres og gemmes.Skulle I have lyst til at nørde lidt i det selv, så kig med hos Erhvervsstyrelsen her

GDPR - samtykker - data

Jeres marketingmaskine drives måske ved hjælp af data fra brugere og kunder, og lovgivningen er ikke super enkel.

Så hvor går grænsen for brug af data i markedsføring? Hvad med samtykket til jeres nyhedsbrev, og hvordan var det nu lige med at kontakte kunderne?

Handelsbetingelser - Den gode kundeservice

Lad os slå det fast: Jeres handelsbetingelser er beskrivelsen af virksomhedens kundeservice. Så gør dem forståelige og skilt med dem.

Der er ikke eksakte regler om udarbejdelsen af handelsbetingelser, men der er en række ting, der skal indgå i dem, ligesom der er krav til synligheden.

Kontakt os

Ring eller skriv til os

+45 2928 1461
lode@requote.dk